Nieuwsbericht

Ondernemers ImpactPlus bekend

donderdag 01 juni 2023

Even voorstellen… 

Ook deze editie van het ImpactPlus Groeiprogramma zijn er 8 ondernemers geselecteerd om hun impact te vergroten. Maar voordat zij starten met het groeiprogramma, kregen de sociaal ondernemers de unieke kans hun onderneming te pitchen aan experts vanuit Achmea en de Achmea Foundation tijdens de kick-off op 31 mei 2023. “Die feedback is het grootste cadeau wat we de ondernemers konden geven bij de start van het Groeiprogramma”, volgens Ralph van Dam, business partner ondernemerschap en begeleider bij het groeiprogramma.

Het thema van dit jaar is ‘Slim Delen en Hergebruiken’

Waarom? Omdat het past binnen Duurzaam Samen Leven. De zorgen van de stuurgroep over of dit thema niet te smal was, bleken ongegrond. “Het thema ‘Slim Delen en Hergebruiken’ heeft gezorgd voor een heel diverse club ondernemers”, vertelde Lidwien Suur na kennis gemaakt te hebben met de deelnemers. “Mooi ook dat het complete businessmodel van de ondernemers doordrenkt is met de wereld een stukje beter maken.” 

Duurzaamheid kan ook leuk zijn

Daar weten de ondernemers van ImpactPlus 2023 alles van! “Van slim omgaan met medicatie voordat deze vernietigd wordt tot tassen van afgeschreven brandslangen. De sociaal ondernemers van deze editie van Impact Plus zijn stuk voor stuk creatief en gedreven. Bijzonder om hieraan bij te mogen dragen vanuit de Achmea Foundation” aldus Susan Blankhart, bestuurslid van de Achmea Foundation. 

Bekijk de ondernemers op de site van ImpactPlus.

Een kijkje in de keuken

Of het atelier, de klas, de apotheek of de werkplaats. Volg onze topdeelnemers en hun groeidilemma’s tijdens hun reis van de komende maanden. Houd deze pagina en de website van ImpactPlus in de gaten om niks te missen.