Achmea Voor Elkaar

Met Achmea Voor Elkaar kun je als collega van Achmea iets extra’s doen voor de samenleving. Iets goeds doen, naast je dagelijks werk. En daarmee extra bijdragen aan een gezonde, veilige en toekomstbestendige samenleving, door kwetsbare groepen in de samenleving een handje te helpen.

Dat kan op verschillende manieren; samen aan de slag tijdens een maatschappelijke teamdag, organiseren van of doneren aan een crowdfundingcampagne of door je als vrijwilliger in te zetten bij door Achmea Foundation geselecteerde organisaties.

Vanuit onze purpose Duurzaam Samen Leven willen we laten zien, voelen en ervaren dat Achmea verantwoordelijkheid neemt voor de wereld van morgen. Dat wij investeren in een inclusieve samenleving waarin iedereen meedoet en plezierig en gezond met en naast elkaar leeft. Op een manier die langdurig kan voortbestaan. Achmea maakt duurzame oplossingen bereikbaar voor iedereen. Dat klinkt misschien als iets groots. Weggelegd voor de grote denkers en doeners in de wereld. Maar het begint bij ons allemaal. Bij jou, bij mij. Met dagelijkse handelingen. Soms groot. Soms klein. Eén ding is zeker: je kunt het niet alleen. We doen dit samen met 12.000 collega’s. En we doen dit samen met onze partners en andere stakeholders.