Impact Plus 2024

Innovatieve sociaal ondernemers kunnen zich vanaf nu inschrijven voor de nieuwe editie van ImpactPlus. Het thema van dit jaar is ‘Gezonder Samen Leven: een samenleving met minder gezondheidsverschillen’. Deelnemers aan het ImpactPlus Groeiprogramma gaan vanaf mei 2024 aan de slag met het vergroten van hun maatschappelijke impact. 

Thema ImpactPlus 2024:

Het ImpactPlus Groeiprogramma 2024 zoekt initiatieven die met hun product, dienst of oplossing een bijdrage leveren aan een gezonder leven voor de meest kwetsbare mensen in onze samenleving. En op die manier bijdragen aan het verkleinen van gezondheidsverschillen.

Door als sociaal ondernemer in te spelen op gezonde voeding, bewegen, beter slapen, ontspanning, een gezonde woon- en werkomgeving, en gezonde werk- en privé relaties, worden individuen of groepen die minder vaak in (goede) gezondheidleven, kansen geboden om gezonder te gaan leven, wonen en werken. Zo verkleinen we de gezondheidsverschillen. Dit draagt bij aan het vermogen van mensen om met de fysieke, emotionele en sociale uitdagingen in het leven om te gaan. Én om zo veel mogelijk eigen regie te voeren.

Ken of ben jij de innovatieve ondernemer die bijdraagt aan het verkleinen van gezondheidsverschillen? 
Neem snel een kijkje op www.impactplus.social en kom met ons in contact.

ImpactPlus is een initiatief van Achmea en Achmea Foundation en helpt sociaal ondernemers hun onderneming een stap verder te brengen en zo hun impact te vergroten. In een groeiprogramma van negen maanden gaat een geselecteerde groep ondernemers aan de slag met eigen groei- en ontwikkelvragen. Samen met de beste experts en coaches werken zij aan onder meer het businessmodel, het bereiken van klanten en het opschalen van de onderneming. Ook krijgen de ondernemers exclusief toegang tot het mentornetwerk van NLGroeit én toegang tot het netwerk van Achmea en Achmea Foundation. 

Duurzaam Samen Leven volgens Achmea en de Achmea Foundation.