Inkoopproces

Achmea houdt zich bij het afsluiten van contracten altijd aan de wet- en regelgeving die geldt. Dit is belangrijk omdat Achmea als financiële dienstverlener aan strenge eisen moet voldoen.

Algemene inkoopvoorwaarden

Achmea gebruikt haar Algemene Inkoop Voorwaarden (AIV) als leidraad bij het afsluiten van contracten met leveranciers en andere partners. In deze voorwaarden staan onder andere bepalingen over aansprakelijkheid, garanties en geheimhouding.
Twee mannen en een vrouw staan buiten een kantoorpand te overleggen

Integer inkopen

Achmea vindt het belangrijk dat medewerkers van Achmea professioneel, ethisch en integer te werk gaan in inkoop- en uitbestedingstrajecten. Zij heeft een gedragscode gemaakt voor alle medewerkers die betrokken zijn of betrokken kunnen worden bij een inkoop- of uitbestedingstraject. Omdat hierin ook het handelen met en van de leverancier een belangrijke rol speelt, delen we deze code ook met onze leveranciers.

Samenwerking met brokers en contractingpartijen

Achmea kent verschillende brokers en contractingpartijen die we inzetten binnen ons inkoopproces. Zoals bijvoorbeeld Springest B.V. als broker voor opleidingen en HeadFirst B.V. voor de contractering van zzp’ers. 

E-mail

Een man is vlak voor een kantoorpand buiten aan het bellen

Heeft u een vraag aan Contractmanagement?

Een vrouw is aan het bellen, ze draagt een hoofddoek

Heeft u een vraag aan Procurement?

Disclaimer

Deze informatie is alleen bestemd voor leveranciers van bedrijfsondersteunende diensten en producten zoals IT, Marketing en Communicatie, Data, Professional Services, HR, Facilitair, e.d.