In de enorme mobiliteitstransitie van bezit naar gebruik en van fossiel naar groen willen we consumenten en bedrijven steeds meer gemak, betrouwbaarheid, personalisatie en snelheid bieden met verzekeringen en diensten. Dit baseren wij op data en slimme modellen en systemen.

Domeinen

Knop Onbezorgd wonen en werken Knop Gezondheid dichterbij Knop Inkomen voor nu, straks en later

Onze producten en diensten voor slimme mobiliteit

Virtuele verkeerslessen met WegWijsVR

Met WegWijsVR van Interpolis leren kinderen in een virtuele omgeving het verkeer kennen. Veilig en in spelvorm oefenen ze met verkeerssituaties die ze ook in het echt tegen kunnen komen.

 

24/7 pechhulp: Roadguard

Autopech komt nooit uit. Maar als het toch gebeurt, is het fijn als je snel wordt geholpen. Waar je ook bent en hoe laat het ook is. Met Roadguard van Centraal Beheer kun je 24 uur per dag gebruikmaken van pechhulp on-demand. Je meldt je probleem, hoort direct wat het kost om het te verhelpen en binnen een half uur is er een monteur bij je.

Rijstijlverzekering

Rijd je netjes? Dan bespaar je premie. Zo simpel werkt de rijstijlverzekering van FBTO. De Rijstijl-app meet je rijstijl en de kilometers die je rijdt. Hoe netter je rijdt, hoe meer premie je terugkrijgt – tot wel dertig procent.

 

Samen slim rijden

Samen Slim Rijden stimuleert autodelen en vermindert de CO2-uitstoot door elektrische auto’s in te zetten. Buurtgenoten kunnen de auto reserveren via de app van partner OnzeAuto. De kosten en risico’s worden gedeeld met iedereen die er gebruik van maakt. Nieuw is de toevoeging van een (zakelijke) deelautoverzekering door Centraal Beheer: sinds eind 2020 kunnen gebruikers hun deelauto ook gezamenlijk verzekeren.