Samen Leven volgens Achmea

Achmea staat voor duurzaam samen leven. Wij zien het als onze missie is om samen maatschappelijke vraagstukken op te lossen rond de thema's gezondheid,
wonen & werken, mobiliteit en inkomen. 

Dit doen we samen met onze sterke merken waarmee we waarde willen creëren voor de samenleving. Door op een verrassende manier naar de werkelijkheid te openen we het gesprek.
Zo werken we met elkaar aan oplossingen. 

 

Gelukkig nieuwjaar volgens Achmea

Sinds 2016 steunt Achmea het vuurwerkmanifest. Dit manifest is opgericht door een aantal oogartsen dat pleit vóór voorwerkshows. Dus wel genieten van vuurwerk, maar niet meer zelf afsteken. De traditie van zelf vuurwerk afsteken met Oud en Nieuw zorgt namelijk nog steeds voor onnodig veel letsel, leed, schade en maatschappelijke overlast. Met de campagne ‘Gelukkig nieuwjaar volgens Achmea’ willen we Nederland bewust maken van wat er zoal tijdens oudjaarsnacht gebeurt, mensen stimuleren naar een vuurwerkshow te gaan en uitnodigen om met elkaar na te denken over hoe we op een andere manier Oud en Nieuw kunnen vieren.  

Op 19 november 2021 werd bekend dat er ook dit jaar een vuurwerkverbod geldt. Hierdoor kun je anders naar de commercial kijken. Daarom is de deze na dinsdag 23 november niet meer op TV te zien. Hieronder kun je deze nog wel zien.

Samen nadenken over nieuwe tradities blijven we doen. De komende weken gaan we hier via social media nog meer aandacht aan besteden.

Nieuwetradities.nl

Wat ga jij doen komende jaarwisseling? Kijk op www.nieuwetradities.nl voor inspiratie en deel met ons je eigen goede idee.