Met inzicht, overzicht en begrijpelijke producten adviseren we pensioenfondsen en helpen we mensen als coach om over hun levensloop weloverwogen financiële keuzes te maken zodat ze niet alleen vandaag voldoende financiële middelen hebben en een stootje aan kunnen, maar ook in de toekomst.

Domeinen

Knop Onbezorgd wonen en werken Knop Slimme mobiliteit Knop Gezondheid dichterbij

Onze producten en diensten voor inkomen voor nu, straks en later

Meer informatie over pensioen, hypotheken, sparen en beleggen

Kies voor ‘Divers’ op onze verzekeringspagina; daar lees je alles wat je moet weten om financieel fit te worden en te blijven. 

Financieel vooruitkijken met FinanceBook

Inzicht in de inkomsten en uitgaven van nu hebben we meestal wel. Maar wat betekent het voor je bank- en spaarrekening als je kinderen krijgt, minder gaat werken of van baan wisselt? FinanceBook van Achmea is een hulpmiddel voor bedrijven, dat hun medewerkers helpt inzicht te krijgen in hun financiële situatie. Die van nu, maar vooral die van de toekomst. Werknemers kiezen mogelijke toekomstscenario’s en ontdekken de financiële impact. Wat als…

 

Centraal Beheer Algemeen Pensioenfonds

Fijn leven als je stopt met werken. Dat is pensioen. Nu we steeds ouder worden, betekent ons pensioen de start van een nieuw leven. Bij Centraal Beheer Algemeen Pensioenfonds helpen we graag bij de voorbereidingen. Ben jij al klaar voor de toekomst?

 

Digitaal veilig met CyberZeker

Digitaal werken. Dat is handig, maar brengt ook risico’s met zich mee. Cybercrime is één van de grootste bedreigingen voor MKB’ers. CyberZeker van Avéro Achmea kan helpen de kans op een cyberaanval te verkleinen. En als het toch misgaat, staat er 24/7 hulp en advies voor je klaar.

Centraal Beheer PPI

We bieden werkgevers pensioenoplossingen aan die passen bij hun organisatie en aansluiten op hun wensen en eisen. Bij ons heeft een werkgever de keuze uit verschillende regelingen en aanvullende componenten. Daarnaast kan hij zelf 24/7 via het werkgeversportaal zijn gegevens inzien en bijvoorbeeld mutaties doorgeven.