Zivver bij Achmea

Privacy en dataveiligheid van onze klanten staat bij ons op nummer 1. Op het moment dat Achmea en haar merken vertrouwelijke informatie per mail versturen, dan is Zivver één van de mogelijkheden die Achmea hiervoor gebruikt. Zivver is een oplossing voor veilig e-mailen. Zivver maakt gebruik van zogeheten asymmetrische encryptie. Dat houdt in dat niemand anders dan de verzender en de ontvanger toegang hebben tot onze (e-mail) communicatie.

Zivver versleutelt berichten met gevoelige inhoud zoals persoonsgegevens, dossiers of andere informatie die u veilig wilt versturen. Daarnaast voorkomt Zivver met slimme technologieën dat mensen gevoelige informatie naar de verkeerde persoon sturen.

Wat merk ik ervan als ontvanger?

Zodra Achmea u een e-mail via Zivver stuurt, ontvangt u, bij voorkeur per sms, een code en een e-mail met een link. U kunt de link openen en met de op uw telefoon ontvangen code kunt u de e-mail openen en kennis nemen van de inhoud.

Standaard wordt een e-mail maximaal 30 dagen op de server bewaard, daarna wordt deze verwijderd. De verzender kan hier van afwijken. In de geopende mail staat bovenaan wat de verloopdatum is.

Wilt u reageren op een e-mailbericht dat via Zivver is verstuurd?

U leest het bericht dat via Zivver is verstuurd op een beveiligde webpagina. Als u op het bericht wilt reageren, dan kan dat op deze pagina. Klik op de knop “Beantwoorden”. U kunt dan in het antwoordveld direct uw reactie typen. Eventueel kunt u ook een bijlage toevoegen met de paperclip-knop. U verzendt de reactie door op de verzendknop te klikken.

Lees meer over Zivver op www.zivver.com. Hier vind je bijvoorbeeld filmpjes hoe je een bericht ontvangt en leest.

Lees meer over het privacybeleid van Achmea in ons Privacy Statement.