Hypotheken: het verhaal van Jasper

Jasper was al jong gefascineerd foor tatoeages. Urenlang bekeek hij online video’s. Zodra het kon verruilde hij het klaslokaal oor een praktijkopleiding bij de lokale tattoo-artist. En nu opent hij op zijn 20e zijn eigen shop. Bij de institutionele specialismen van Achmea geloven we dat je met passie soms verder komt dan met een diploma. En gaan we voor ondernemers als Jasper graag op zoek naar een oplossing. Zo krijgen zij de mogelijkheid een stabiele toekomst op te bouwen. En bieden we beleggers die in hypotheken investeren een prima rendement. 
Jongeman met muts op staat in zijn tattoo shop.

“Nu de financiële kant goed geregeld is kan ik mijn droom echt waarmaken.”

Jasper (20), tattoo-artist

Maatwerk in hypotheken

Als het om hypotheken gaat, combineren we 60 jaar kennis en ervaring met en keur aan betrokken hypotheek specialisten. En nu we al die expertise onder een dak hebben verenigd, kunnen we consumenten en beleggers nog beter helpen. Want de markt is veranderd. Hypotheekgevers zijn steeds vaker starters, zzp-ers of mensen met een onregelmatig inkomen, die niet voldoen aan standaard voorwaarden. Tegelijk zien we bij pensioenfondsen en andere institutionele beleggers de wens om meer naar eigen inzicht te kunnen beleggen. Dat vraagt om nieuwe maatwerk oplossingen die we nu nog beter kunnen leveren.

En altijd mensenwerk

Dat maatwerk mensenwerk is zien we vooral als het even anders loopt dan verwacht. De afgelopen maanden zijn veel mensen in financieel zwaar weer gekomen. Alleen door elke specifieke situatie goed te bekijken, kunnen we zoveel mogelijk mensen helpen zo’n periode te overbruggen. En ook daar snijdt het mes aan twee kanten. Betalingsproblemen worden niet groter dan nodig, en de kredietverliezen op de hypotheekportefeuille blijven minimaal. De centralisatie van onze hypotheekactiviteiten is dus echt voor iedereen een win-win.