Centraal Beheer: Duurzaam Woongemak

Het verduurzamen van woningen vinden wij belangrijk voor de toekomst. Ons merk Centraal Beheer helpt heel praktisch met allerlei diensten om woningen te verduurzamen. Denk aan zonnepanelen, woningisolatie of een warmtepomp. Van advies tot installatie. 

Interpolis: klimaatbestendig wonen

Het klimaat verandert. Hevige neerslag, zware storm, hogere temperaturen en periodes van droogte wisselen elkaar af. Dit heeft effect op het milieu en onze leefomgeving. Denk aan jouw straat die onderloopt na een hevige regenbui of schade door hagelstenen. Bereid je voor op de risico's en pas je omgeving aan. Beperk klimaatschade door een duurzaam thuis. Interpolis helpt met slimme, duurzame oplossingen, die het risico op schades verkleinen.

Achmea Real Estate: duurzaam bouwen

De Nederlandse woningmarkt staat voor grote uitdagingen. We moeten niet alleen méér woningen bouwen, we moeten ook ánders bouwen. Door meer gebruik te maken van biobased bouwmaterialen en meer aandacht te hebben voor circulariteit kunnen we de CO2-impact van nieuwbouw beperken. Daarom gaat Achmea Real Estate voor houtbouw.

Levensloopbestendig wonen

Achmea zet zich in voor levensloopbestendig wonen. Gezond en gelukkig oud worden op een fijne plek, dat wil iedereen. Maar ons land vergrijst snel. Daardoor hebben we extra woningen nodig waar je prettig kunt wonen als je ouder bent. En dat terwijl er nu al een tekort is aan woningen én de zorg onder druk staat.