Achmea Corporate Relations

Achmea Corporate Relations is verantwoordelijk voor de relatie tussen de grootste werkgevers in Nederland en Achmea. Als deskundige partner denken we op strategisch niveau met de klant mee. Wij weten in welke richting de grootste sectoren zich ontwikkelen en spreken daarover met toonaangevende bedrijven en spelers in die sectoren op bestuurlijk niveau, waarmee wij tevens de 4,3 miljoen werknemers bereiken die bij die grootste bedrijven werken.

 

Veel werkgevers in vrijwel alle sectoren worstelen met vragen gerelateerd aan de factor Arbeid. Waar voorheen deze thematiek voorbehouden was aan de Human Relations, is dit in vele facetten midden op de bestuurstafel terecht gekomen. Hoe ziet mijn bedrijf eruit over 10 jaar, wanneer technologie het menselijk handelen verder heeft overgenomen? Hoe krijg ik mijn mensen mee in een leven lang leren? Hoe houd ik mijn medewerkersbestand divers en zorg ik voor inclusief beleid. En welk leiderschap vraagt dat van mij?. Welke maatregelen kan ik en moet ik nemen vanuit strategisch personeelsbeleid in tijden van extreme druk op de arbeidsmarkt?

Het zijn deze vragen vanuit Goed Werkgeverschap die de board room bezig houden en waar ACR kan ondersteunen in het bepalen van de agenda en de keuzes. Om deze reden heeft ACR het concept De Kamer ingericht voor de topbestuurders van Nederland. Een plek om, over de grenzen heen van je eigen onderneming of sector, te reflecteren op vergezichten en worstelingen.

Collage