We moeten steeds langer werken tot ons pensioen. Maar niet alleen dat. Technische ontwikkelingen zorgen ervoor dat banen veranderen en het mobiele werken is in een stroomversnelling geraakt. Gezonde en vitale werknemers zijn belangrijker dan ooit. Net als de mogelijkheid om flexibel inzetbaar te zijn op andere werkplekken.

Essentieel voor goed ondernemer- en werkgeverschap

Behalve vitaliteit en scholing brengt ondernemerschap en goed werkgeverschap ook andere uitdagingen met zich mee. De arbeidsmarkt verandert snel en steeds meer bedrijven krijgen te maken met datalekken, cyberaanvallen, datadiefstal en IT-storingen. 

Onbezorgd ondernemen blijft altijd een uitdaging. Met diverse producten en diensten biedt Achmea ondersteuning aan zzp’ers, MKB’ers en ondernemers op de grootzakelijke markt. Van collectieve zorgverzekeringen tot arbeidsongeschiktheidsregelingen en vitaliteitsprogramma’s, cybersecurity en hulp bij duurzame inzetbaarheid. 

Focusgebieden

      

Onze producten en diensten voor goed werkgeverschap

Een beter Welbevinden van jongeren

Eén op de vijf millennials heeft burn-outklachten. Om daar wat aan te doen ontwikkelde Interpolis het meerjarig programma Welbevinden, dat aandacht vraagt voor burn-outklachten bij jongvolwassenen. Om het taboe te doorbreken, klachten te verminderen en te zorgen dat jongeren hun leven kunnen inrichten zoals zij dat willen.

Lekker duurzaam Bezig

Wanneer zijn jouw werknemers op hun best? Als ze gezond zijn, kunnen doen waar ze goed in zijn en werk en privé in balans zijn. Duurzaam inzetbaar zijn, noemen we dat. De app Lekker Bezig, ontwikkeld door Centraal Beheer, helpt medewerkers hier zelf mee aan de slag te gaan.

 

Gezond ondernemen

Met Gezond Ondernemen ondersteunt Zilveren Kruis ondernemers bij het gezond houden van hun medewerkers, het snel en effectief re-integreren bij verzuim én het verzekeren.  

Geldfit Zakelijk

Steeds meer ondernemers hebben het moeilijk in deze tijd van corona. Geldfit Zakelijk helpt ondernemers om financieel fit te worden of te blijven. Ze doen een korte test en krijgen direct een persoonlijk advies. Ze zien ook waar ze terecht kunnen voor hulp.

 

Goed verzekerd ondernemen

Bij de merken van Achmea vind je alle verzekeringen die je als ondernemer nodig hebt. Dan is dat alvast goed geregeld.