De zorgmerken van Achmea, met Zilveren Kruis voorop, steunen en nemen initiatieven die ervoor zorgen dat meer mensen gezond blijven en meer mensen  beter worden.
Specialisten van onze zorgmerken bedenken regelmatig oplossingen die gezondheid dichterbij brengen. Voor iedereen. Dichterbij door ziekte – waar we kunnen – te voorkomen. Dichterbij door meer tijd en aandacht te geven aan wie dat nodig heeft. En letterlijk dichterbij: met zorg bij je thuis.

Focusgebieden

     

Onze producten en diensten voor nieuwe zorg thuis

Gezond en vitaal leven met Actify

Actify is een persoonlijke, digitale coach van Zilveren Kruis. De Actify-app helpt je in kleine stappen meer te bewegen, gezonder te eten, beter te slapen en te ontspannen.

 

Bewaking op afstand met HartWacht

Het is een doorbraak in de zorg voor mensen met hartproblemen: HartWacht. Je meet zelf je bloeddruk, gewicht en hartritme. De app stuurt de resultaten naar de cardioloog, die monitort of je gezondheid stabiel blijft. Deze nieuwe vorm van zorg thuis zorgt voor een grote afname in het gebruik van zorg én vergroot de kwaliteit van leven.

Dokter Appke: huisarts on-demand

Een snelle gezondheidsvraag? Dokter Appke weet raad. Via de app stel je je vraag, die wordt doorgestuurd naar het team met specialisten en verpleegkundigen van Medicinfo. Zij beantwoorden je vraag of kunnen, als dat nodig is, contact opnemen met een collega-arts of medisch specialist.

 

Altijd verzekerd van goede zorg

Met een passende zorgverzekering kun je rekenen op de zorg die je nodig hebt. Sluit je verzekering af bij een van onze merken.