Hoe word en blijf je financieel fit? De ontwikkelingen in sociale zekerheid, het pensioenstelsel en de veranderingen op de arbeidsmarkt maken het er niet makkelijker op. Bij Achmea snappen we hoe belangrijk financiële zelfredzaamheid is. We zorgen er dan ook voor dat onze financiële producten begrijpelijk en betaalbaar zijn. Of het nu gaat om je pensioen, je hypotheek of je vermogensopbouw via beleggen of sparen. Zo komen jij en je bankrekening niet voor verrassingen te staan.

Focusgebieden

      

Onze producten en diensten om financieel fit te worden en te blijven

Financieel vooruitkijken met FinanceBook

Inzicht in de inkomsten en uitgaven van nu hebben we meestal wel. Maar wat betekent het voor je bank- en spaarrekening als je kinderen krijgt, minder gaat werken of van baan wisselt? FinanceBook van Achmea is een hulpmiddel voor bedrijven, dat hun medewerkers helpt inzicht te krijgen in hun financiële situatie. Die van nu, maar vooral die van de toekomst. Werknemers kiezen mogelijke toekomstscenario’s en ontdekken de financiële impact. Wat als…

 

Digitaal veilig met CyberZeker

Digitaal werken. Dat is handig, maar brengt ook risico’s met zich mee. Cybercrime is één van de grootste bedreigingen voor MKB’ers. CyberZeker van Avéro Achmea kan helpen de kans op een cyberaanval te verkleinen. En als het toch misgaat, staat er 24/7 hulp en advies voor je klaar.

Centraal Beheer Algemeen Pensioenfonds

Fijn leven als je stopt met werken. Dat is pensioen. Nu we steeds ouder worden, betekent ons pensioen de start van een nieuw leven. Bij Centraal Beheer Algemeen Pensioenfonds helpen we graag bij de voorbereidingen. Ben jij al klaar voor de toekomst?

 

Meer informatie over pensioen, hypotheken, sparen en beleggen

Kies voor ‘Divers’ op onze verzekeringspagina; daar lees je alles wat je moet weten om financieel fit te worden en te blijven.