Onze vermogensbeheerders

Binnen Achmea voeren meerdere bedrijfsonderdelen beleggingsactiviteiten uit, voor Achmea en voor onze (institutionele) klanten. Het vermogen dat klanten aan ons toevertrouwen beleggen wij grotendeels via Achmea’s eigen vermogensbeheerder Achmea Investment Management en via de onze eigen vastgoedmanager Syntrus Achmea.
 

Achmea Investment Management

Logo Achmea Investment ManagementAchmea Investment Management (hierna: Achmea IM) is een zelfstandig onderdeel van Achmea en ondersteunt al ruim 60 jaar pensioenfondsen in Nederland met maatwerkoplossingen. Met robuust portefeuilleadvies, doeltreffend vermogensbeheer, verantwoord beleggen en doordacht risicomanagement realiseert Achmea IM meer vermogen voor later in een betere wereld. Achmea IM beheert voor klanten een vermogen van ruim € 175 miljard (stand per 30-06-2022).

Voor meer informatie zie: https://www.achmeainvestmentmanagement.nl/
 

Achmea Real Estate

Achmea Real Estate is een zelfstandig onderdeel van Achmea en al ruim 60 jaar investment manager in vastgoed voor institutionele beleggers. Achmea Real Estate financiert, ontwikkelt en belegt in vastgoed in opdracht van pensioenfondsen en andere institutionele beleggers zoals verzekeraars en charitatieve instellingen.

Achmea Real Estate kiest voor duurzame investeringen met financieel én maatschappelijk rendement. Daarmee werken wij voor onze klanten aan een gezonde financiële basis en een aantrekkelijke leefomgeving. Voor nu, straks en later. In totaal beheert Achmea Real Estate € 39 miljard voor 70 klanten (stand per 30-06-2022).

Voor meer informatie zie: https://www.achmearealestate.nl/