Achmea Institutioneel

Achmea heeft een coöperatieve achtergrond en verbindt binnen de organisatie verschillende specialismen op het gebied van verzekeren, zorg, bancaire diensten, vermogensbeheer en pensioenen. Op de institutionele markt weten Achmea Bank, Achmea Investment Management, Syntrus Achmea, Achmea Pensioenservices hun krachten te bundelen. Zo weten we samen meer waarde te realiseren. Voor onze klanten, maar ook voor de samenleving.
 
 

Leef je pensioen - Achmea Pensioenservice (APS)

Waar anderen een oude dag zien, zien wij een nieuw begin

Bij Achmea Pensioenservices doen we samen met pensioenfondsen elke dag ons best om zoveel mogelijk mensen van een goede oude dag te voorzien. Samen met onze klanten maken we de pensioenuitvoering van morgen vandaag mogelijk. Ook de emotionele kant vinden we belangrijk. Daarom zijn we het platform www.leefjepensioen.nl gestart. Een omgeving waar deelnemers en pensionado’s elkaar vinden, helpen en verhalen delen over hoe zij met hun (pre)pensioen omgaan. Wij weten Pensioen is meer dan geld. Bekijk het verhaal van Gerda (67)

Lees meer over Achmea Pensioen Services.

 

Green bonds - Achmea Investment Management (AIM)

Waar anderen vervuiling zien, zien wij vooruitgang

Achmea Investment management werkt samen met pensioenfondsen aan meer vermogen voor later. Dat doen we met toonaangevend portefeuille-advies, doeltreffend vermogensbeheer, doordachte risicomanagementoplossingen en maatschappelijk verantwoord beleggen. Maar vooral met 250 betrokken collega’s. Bekijk het verhaal over Green Bonds.

 

Lees meer over Achmea Investment Management.