Hagelunie is sterk vertegenwoordigd in de agrarische wereld en is daarbij een betrouwbare partner van de glastuinbouwondernemer. Hagelunie werkt nauw samen met verschillende toeleveranciers in de glastuinbouw en is nauw betrokken bij ontwikkelingen en innovaties in de glastuinbouwsector. Het uitgangspunt van Hagelunie is de glastuinbouwondernemer zo goed mogelijk adviseren over en ondersteunen bij de continuïteit van zijn bedrijfsvoering.

Meer informatie, neem gerust contact met ons op.
Telefoon: +31 71 568 99 55
Email: hageluniedesk@hagelunie.nl
Bezoek Hagelunie.nl

Meer dan 100 jaar geleden opgericht door ondernemers

​Meer dan 100 jaar geleden deden boeren geld in een glazen pot met geld als reservering voor een storm of andere calamiteiten. Zij stimuleerden elkaar om de risico’s voor hun bedrijven te reduceren. Volgens deze gedachte handelt Hagelunie nog steeds: want voorkomen is beter dan verzekeren!

​Hagelunie:

  • heeft meer dan 100 jaar ervaring als verzekeraar in de glastuinbouw.
  • is betrokken bij innovaties en ontwikkelingen in de glastuinbouw.
  • heeft veel kennis van risico’s in de glastuinbouwsector.
  • heeft een groot netwerk van toeleveranciers en deskundigen in verschillende landen.
  • zorgt ervoor dat de bedrijfsvoering na schade snel weer hervat kan worden.

​Risico’s in de glastuinbouwsector

Het uitgangspunt van Hagelunie is het voorkomen van schade. Hier stellen we graag onze kennis voor beschikbaar. Deze kennis komt van pas bij bestaande situaties en bij nieuwbouw en investeringen, vaak hét moment voor het nemen en doorvoeren van preventieve maatregelen. Het nemen van preventieve maatregelen heeft positieve invloed op het risicoprofiel van de glastuinbouwonderneming.