Bij Centraal Beheer staan we al meer dan 100 jaar klaar voor onze klanten. Heel Nederland kent ons van de ‘Even Apeldoorn bellen’ campagne. Particulieren en bedrijven kunnen bij ons terecht voor financiële producten en diensten zoals schade- en inkomensverzekeringen, pensioenen, hypotheken, spaar- en beleggingsproducten. Wij geloven in een persoonlijke relatie met onze klanten en in oplossingen.
Bezoek Centraalbeheer.nl of neem contact op met Centraal Beheer

Verzekeringen

Centraal Beheer biedt u verzekeringen en financiële producten, zoals pensioenen, hypotheken, spaar- en beleggingsproducten.

Naar ons aanbod

Schade melden

Hulp nodig? Wij staan dag en nacht voor u klaar. U kunt uw schade online melden, telefonisch of via de app.

Schade melden

Zelf regelen

Pas uw gegevens aan of bekijk uw producten.

Zelf regelen

Voor uw bedrijf

Naast verzekeringen bieden wij u oplossingen voor pensioen en arbeidsongeschiktheid. Ook helpen wij u graag met thema’s als talentmanagement en duurzame inzetbaarheid.

Naar ons zakelijke aanbod

Lab55

Lab55 is het innovatielab van Centraal Beheer. Wij zetten onze deuren open voor startups, zzp’ers, ondernemers en studenten. Het kan voor hen dé springplank zijn om hun ideeën te realiseren. Voor ons is Lab55 de plek om kennis te maken met verrassende concepten en nieuwe ideeën. Zo werken wij samen aan innovatie als antwoord op de snel veranderende wereld om ons heen. Eén van de succesvolle startups van Lab55 is Roadguard, de persoonlijke pechhulp on demand via je smartphone.

Meer over Lab55 >