Verslagen

Op deze pagina staat ons Jaarverslag en het Solvency and Financial Condition Report. Het Jaarverslag is opgedeeld in drie verschillende delen om tegemoet te komen aan onze verschillende stakeholders en de leesbaarheid en toegankelijkheid te verbeteren. Hieronder een toelichting en de downloads. Bekijk ook de infographic.

Deel 1 - Jaaroverzicht

Deel 1 is het Jaaroverzicht en met dit document willen een breed publiek bedienen en onder andere voorzien van informatie over Achmea’s geschiedenis, de gekozen strategie, onze positie in de markt en onze doelstellingen en ambities voor de toekomst.

Deel 2 - Jaarrapport

​Deel 2 is het Jaarrapport en dit is van een meer financiële aard. Het bevat de voornaamste financiële ontwikkelingen, onze jaarrekening en onderwerpen die gerelateerd zijn aan de governance.

Deel 3 - Supplementen

​ ‘Supplementen’ is het derde deel van het Jaarverslag en dit bevat onze duurzaamheidsverslaggeving en appendices ter ondersteuning van andere delen van het Jaarverslag.

SFCR

Naast het Jaarverslag publiceren wij ons Solvency and Financial Condition Report en hierin gaan wij dieper in op de financiële positie van ons bedrijf vanuit Solvency II-perspectief. Van dit rapport publiceren wij ook een samenvatting. Ten slotte maken wij onze 'Quantitative Reporting Templates' openbaar. De drie documenten zijn enkel in het Engels beschikbaar.