Impact Plus 2023

Innovatieve sociaal ondernemers kunnen zich vanaf nu inschrijven voor de nieuwe editie van ImpactPlus. Het thema van dit jaar is ‘Slim delen en hergebruiken: samen maken we een duurzaam leven toegankelijk voor iedereen’. Deelnemers aan het ImpactPlus Groeiprogramma gaan vanaf mei 2023 aan de slag met het vergroten van hun maatschappelijke impact. 

Deelnemers 2023 > 

Thema ImpactPlus 2023: 'Slim delen en hergebruiken'

Door de wereldwijde klimaatcrisis en de toenemende tweedeling staat de toegankelijkheid en betaalbaarheid van de samenleving onder druk. De nieuwe editie van het ImpactPlus Groeiprogramma richt zich op innovatieve ondernemers die een bijdrage leveren aan deze uitdaging. 

Ken of ben jij de sociale ondernemer die bijdraagt aan het hergebruiken van spullen of recyclen van materiaal? Om een duurzamer leven toegankelijk en betaalbaar te maken voor veel mensen? Neem snel een kijkje op www.impactplus.social en kom met ons in contact.

ImpactPlus is een initiatief van Achmea en Achmea Foundation en helpt sociaal ondernemers hun onderneming een stap verder te brengen en zo hun impact te vergroten. In een groeiprogramma van negen maanden gaat een geselecteerde groep ondernemers aan de slag met eigen groei- en ontwikkelvragen. Samen met de beste experts en coaches werken zij aan onder meer het businessmodel, het bereiken van klanten en het opschalen van de onderneming. Ook krijgen de ondernemers exclusief toegang tot het mentornetwerk van NLGroeit én toegang tot het netwerk van Achmea en Achmea Foundation. 

Duurzaam Samen Leven volgens Achmea en de Achmea Foundation