Een wereld aan oplossingen
voor grootzakelijk Nederland

 

Corporate Relations

​Achmea is uniek in de breedte. Bij ons kunt u rekenen op één aanspreekpunt binnen Achmea: uw sectormanager. Hij of zij heeft kennis van uw sector en grootzakelijke expertise. En geeft u toegang tot het beste wat Achmea te bieden heeft. Dit doen wij voor bedrijven met meer dan 500 medewerkers, belangenorganisaties en sociale partners.

Betrokkenheid die u voelt

​Tweehonderd jaar geleden maakte een aantal mensen een een¬voudige afspraak: “Als iemand van ons iets overkomt, dan dragen we dat samen.” Deze afspraak, deze coöperatieve gedachte, was de geboorte van Achmea. We ondernemen en werken nog altijd vanuit onze coöperatieve roots. Dat merkt u in de manier waarop we zakendoen. Nieuwsgierig, oprecht geïnteresseerd. Samen met een open blik verder kijken. Zaken anders aanpakken en vernieuwen. Kennis en kracht bundelen en met u delen. Elkaar boven alles verder helpen.

Een wereld aan oplossingen

​Als grootste verzekeraar van Nederland staan we iedere dag stil bij de veranderende wereld om ons heen En dat reikt verder dan verzekeringsoplossingen alleen.

We zijn graag uw strategische gesprekspartner. Wat betekenen veranderingen nu écht? We doorgronden vraagstukken. Maken risico’s inzichtelijk. We ontwikkelen oplossingen op maat. Bijvoorbeeld op het gebied van mobiliteit, inzetbaarheid, werkgeverschap en bedrijfscontinuïteit. We werken hierbij ook samen met gerenommeerde partners. Zoals met TNO op het gebied van duurzame inzetbaarheid, Workaway in doelmatig vervoersmanagement en MAXIS voor onze internationale activiteiten.

Van alle markten thuis

​We kiezen voor een sectorgerichte aanpak. We houden rekening met trends en macro-economische ontwikkelingen. Zodat we altijd proactief kunnen acteren. Dat betekent ook dat we meedenken over thema’s en oplossingen. Oplossingen die voor u en uw sector van waarde zijn.