Onze aanpak

We gaan graag het gesprek aan. Over thema’s die u raken en waar u mee worstelt. Als grootste verzekeraar van Nederland is het logisch dat we van alle markten thuis zijn. We begrijpen de impact van de veranderende wereld om ons heen.
Weten kansen en zakelijke risico’s door te vertalen naar oplossingen op maat. En dat reikt verder dan verzekeringsoplossingen alleen. Daarom werken we met actuele thema’s. Of praat erover met uw uw sectormanager.

Samenwerking Achmea Corporate Relations en TNO

​Praktische ervaring en kennisontwikkeling komt samen in het partnership dat we met TNO zijn gestart. Door middel van de scan, ontwikkelt in samenwerking met TNO, helpen we u uw beleid op het gebied van duurzame inzetbaarheid op bedrijfsniveau in kaart te brengen. Om vervolgens gefundeerde strategische keuzes te kunnen maken. Er is ook een instrument waarmee werknemers zelf inzicht krijgen in hun individuele inzetbaarheid. Op dit moment worden de tools actief ingezet bij diverse Grootzakelijke klanten in de bouwsector.​De Kamer

​Ontwikkelingen op bestuurlijk, economisch en maatschappelijk niveau volgen elkaar in hoog tempo op. Wij ervaren zelf en bij onze klanten de gevolgen van deze veranderingen aan den lijve. Passend bij onze coöperatieve wortels, hebben wij het initiatief genomen om de krachten van grootzakelijke bestuurders te verenigen. In De Kamer delen we visies, worstelingen en perspectieven. En verrijken we elkaar. De ervaringen die we opdoen, geven we door. Zo inspireren we zakelijk Nederland.