Coronavirus: al onze informatie voor u verzameld

Op deze pagina vindt u alle informatie van Achmea en haar merken over het coronavirus en de gevolgen voor u als ondernemer, (zorg)verzekerde, hypotheekeigenaar of verzekeringsadviseur.
Wat kunnen we voor u betekenen in deze onzekere tijd?

Bekijk ook de thuiswerktips van onze #thuiswerkhelden > 

Zo ziet het coronavirus eruit

Informatie voor u als verzekerde

Centraal Beheer

Centraal Beheer

Centraal Beheer geeft op deze pagina alle informatie over het coronavirus voor haar klanten. Het gaat dan om informatie over uw reisverzekering, uw beleggingen of uw hypotheek. Centraal Beheer biedt ook handige thuiswerktips om de hele dag energie te houden.

Interpolis

Op deze pagina van Interpolis staat een overzicht van alle veelgestelde vragen over het coronavirus en uw verzekeringen (reis- en annulering, zorg, rechtsbijstand, auto, overlijdensrisico) en informatie over hypotheekbescherming. 

Zilveren Kruis

Zilveren Kruis biedt op deze pagina antwoorden van experts op de veelgestelde vragen over corona. En u leest wat Zilveren Kruis in deze tijd voor u en de zorgverleners doet. Maar u vindt ook tips & inspiratie om juist nu fit van lijf en geest te blijven.

De Friesland

Op deze pagina plaatst De Friesland de meest actuele informatie over de gevolgen van het coronavirus. Er staan links naar informatie over uw zorgverzekering en uw reis- en annuleringsverzekering

De Friesland is ook initiafnemer van het platform 'Doe je mee'. Een plek voor iedereen die gezond wil eten, bewegen en mentaal fit wil blijven. Nu, tijdens de coronacrisis, ook zeker een platform om elkaar te helpen om blij en gezond te blijven.

FBTO

FBTO geeft op twee verschillende pagina's informatie over de gevolgen van het cornonavirus voor uw verzekering(en). Meer informatie:

Woonfonds

Op deze pagina geeft Woonfonds informatie over de gevolgen van de coronacrisis voor uw hypotheek. Als u zich zorgen maakt over bijvoorbeeld de betaalbaarheid, denkt Woonfonds graag met u mee. Ze bekijken van klant tot klant wat de beste oplossing is.

Informatie voor u als ondernemer

Centraal Beheer

Logo Centraal Beheer

Op deze pagina van Centraal Beheer vindt u informatie over de coronacrisis en ondernemen. U leest hier de laatste ontwikkelingen over het coronavirus en de gevolgen voor u, uw medewerkers en uw zakelijke verzekeringen. Ook delen andere ondernemers ervaringen en tips. Want hoe waarborgt u de bedrijfscontinuïteit tijdens een crisis?

Interpolis

Logo Interpolis

Interpolis geeft op deze pagina informatie over het coronavirus en uw zakelijke verzekeringen. Bijvoorbeeld als uw medewerker besmet is met het coronavirus. Of als u arbeidsongeschikt bent omdat u ziek bent.

Hagelunie

Logo Hagelunie

Bent u glastuinbouwondernemer? Hagelunie biedt adviezen om als glastuinbouwondernemer in bedrijf te kunnen blijven. Zij gebruikten hierbij de kennis van relevante partijen als Glastuinbouw Nederland, de WUR, Stigas, RIVM, de overheid.

Informatie voor u als adviseur

Avéro Achmea

Logo Avéro Achmea

Corona grijpt om zich heen en heeft steeds meer invloed op ondernemers en werkgevers. Dat roept verschillende vragen op. Op deze pagina bundelt Avéro Achmea alle informatie over dit onderwerp. Zo vindt u er onder meer de veelgestelde vragen en antwoorden over corona en onze verzekeringen. Ze blijven deze pagina aanvullen met relevante informatie voor u als adviseur. Lees ook de informatie over corona en de betalingsregelingen van Avéro Achmea.

Man schrijft iets op papier